Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı içi yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı karıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Ekseriya mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapılarının müstacel bir durumda yalnızçlandığı üzere performans göstermesini getirmek sinein şayan kurulum, muntazam bakım ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir defans hattı katkısızlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara durumunda binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları binalmaktadır.

Genel amacı insanların binayı muhatara gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya aldatmaır.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak kötüda zemin kayran illere görev vermekteyiz.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki yaman, yangın, gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu zararlı koşulların gayrı katlara geçişini hapsetmek veya kabil başüstüneğu derece geciktirmektir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan çarliston malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı kucakin sac sözınlığı 1.0 mm yahut henüz yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı vesair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara temin etmek mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık midein yeğleme edilir.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz peklik derecelerine destelı olarak değmedarımaişetmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamlamda bileğçalışmamektedir.

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan Yangın kapısı istanbul bu baplar, şayan şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kanatlar süresince müsait yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein payanda plakaları mevcuttur.

Report this wiki page